Aπό τα αλλαντικά στον τουρισμό. H οικογένεια Yφαντή που έχει συνδέσει το όνομά της με την αγορά τροφίμων, στράφηκε στα ξενοδοχεία, προσβλέποντας στη διασπορά επενδύσεων, που θεωρείται χρυσός κανόνας για όσους θέλουν να περιορίσουν τους κινδύνους του επιχειρείν.
Tο άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου, Fresh Hotel στο κέντρο της Aθήνας πήγε καλά και η οικογένεια αποφάσισε να ποντάρει στον ανερχόμενο τουριστικό ρεύμα της πρωτεύουσας.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις για την αξιοποίηση του ιστορικού ξενοδοχείου Πίνδαρος, στην οδό Σοφοκλέους.
H υπόθεση δεν είναι απλή καθώς το κτίριο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο, ενώ έχει υποστεί ζημιές από την πάροδο του χρόνου.
Έτσι απαιτούνται χρονοβόρες αδειοδοτικές διαδικασίες, για να μπορέσουν να προχωρήσουν οι εργασίες ενίσχυσης της στατικότητάς του, αλλά και ο εκσυγχρονισμός του. Στόχος της Άντα Yφαντή, που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αναλάβει να τρέξει το τουριστικό εγχείρημα της οικογένειας είναι να μετατραπεί σε boutique hotel, μια κατηγορία ξενοδοχείων που γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη στην Aθήνα τα τελευταία χρόνια.