Για ακόμη μια φορά τα γερμανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωση συνεχίζουν να κρατούν χυδαία και προκλητική στάση προς τη χώρα μας με αφορμή το χρέος.
Σε συνέχεια του εξώφυλλου του γερμανικού περιοδικού Focus, το οποίο, με φωτομοντάζ που είχε γίνει, απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου με το μεσαίο της δάχτυλο σε ανάταση έχοντας ως τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και υπότιτλο «Μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία» την σειρά των απαράδεκτων και προκλητικών σχολίων πήρε γερμανικό κρατικό κανάλι.
Η Γερμανίδα παρουσιάστρια -ομολογώ πανέμορφη και την περιμένουμε το καλοκαίρι στη χώρα μας για να της δείξουμε στην πράξη όλα αυτά τα αρχαία που παρουσίασε στο γερμανικό κοινό, με το μοναδικό χιούμορ που διακατέχει τους Γερμανούς «φίλους» μας- θέλοντας να δώσει στο γερμανικό λαό να καταλάβει και να κατανοήσει τα «πάνδεινα» που περνάει για το ελληνικό χρέος, τους ταξίδεψε στην αρχαιότητα για να δουν «ιδίοις όμμασι» την συμβολή των αρχαίων Ελλήνων στη διαμόρφωση του πολιτισμού.
Με τα ειρωνικά της σχόλια η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η εφευρετικότητα των αρχαίων Ελλήνων χαρακτηρίζει ως σήμερα την τέχνη και τον πολιτισμό μας ενώ εφεύραν και τον πρ… έρωτα.
Τα προκλητικά σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί αλλά επεκτάθηκαν και στον φιλόσοφο Διογένη ο οποίος μπορούσε να μένει μονάχα σε έναν κάδο που δεν είναι άλλος από εκείνο των σκουπιδιών.
Η παρουσιάστρια έδωσε και πρόταση για να βγούμε από την κρίση σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε με τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση. Η πρόταση της βέβαια ήταν η Ελλάδα να πουληθεί στην Τουρκία όποτε αργά ή γρήγορα θα αγαπηθούμε πιο τρυφερά.
Πριν σας παραθέσουμε το βίντεο, να υπενθυμίσουμε στην συγκεκριμένη παρουσιάστρια αλλά και σε όσους Γερμανούς «φίλους» μας υιοθετούν αυτά τα σχόλια και τις απόψεις, τον πολιτισμό που πέρασε ο γερμανικός λαός αλλά και ο τρόπος με τον οποίο επιχείρησε να τον περάσει κατά την περίοδο 1936 – 1944 για τα οποία ακόμα πληρώνει πλην όμως της Ελλάδας που για τα εγκλήματα πολέμου σε βάρος της χώρας μας, χρωστάει 200 δισ., το μισό και κάτι παραπάνω από το χρέος μας.