Στη Βουλή για τα “στημένα” Γερουλάνος-Μπιτσαξής

Την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα ενημερώσουν το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

 

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Γερουλάνος και Μπιτσαξής θα αναφερθούν και θα ενημερώσουν για τις ενέργειες της κυβέρνησης στο θέμα της διαφθοράς, των προσυνενοημένων («στημένων») αγώνων και τη γενική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Από την τοποθέτηση του κ. Γερουλάνου, η Επιτροπή θα αποφασίσει για το αν θα πρέπει να κληθούν ενώπιον της υποεπιτροπής Αθλητισμού της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο ομόλογός του στη Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλης Μαρινάκης.

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ