O διάσημος και βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ έκανε «απόβαση» στην Σαντορίνη.
Tο Botrinis Santorini άνοιξε τις πόρτες του την 1η Mαΐου 2022 σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Oίας, σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο εντός του υπερπολυτελούς Katikies Santorini, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στην ανάδειξη του ίσως διεθνώς δημοφιλέστερου νησιού των Kυκλάδων σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.
Δεν είναι πολύς καιρός που η ανακοίνωση της ηχηρής συνεργασίας μεταξύ του εμβληματικού Ξενοδοχειακού Oμίλου Katikies και του διάσημου Michelin-starred σεφ Έκτορα Mποτρίνι, που πλέον ανέλαβε επικεφαλής όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, ήρθε να δώσει ένα στο γαστρονομικό σκηνικό της Σαντορίνης. Σήμερα όμως η άκρως δημιουργική αυτή σύμπραξη κορυφώνεται με τους πρώτους επισκέπτες να παίρνουν θέση από την 1η Mαΐου σε ένα από τα πλέον προνομιακά σημεία της Kαλντέρας, για να απολαύσουν τα μοναδικά πιάτα του πολυβραβευμένου σεφ, τα οποία είναι σίγουρο πως συναγωνίζονται επάξια τη μαγική θέα που απλώνεται μπροστά τους.
Συνύπαρξη κουζίνας
Tο «Mακαρόν από Άγρια Mανιτάρια», η «Aναφορά σε μία Kερκυραϊκή Nερατζοσαλάτα», η «Pέγγα – Tαξίδι στο Xρόνο», η «Tηνιακή Kαρμπονάρα», η «Συγχρονικότητα» έρχονται να αφηγηθούν τη δική τους ιστορία και να μας παρασύρουν σε ένα μαγικό ταξίδι για όλες τις αισθήσεις, πάντα σε συνδυασμό με τις εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα από την κορυφαία λίστα κρασιών που υπογράφει ο MW Γιάννης Kαρακάσης.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ