ΠΣΑΠΠ: Διαμαρτυρία για άρνηση φιλικών Εθνικής γυναικών

 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο λόγω της αρνητικής απάντησης που έδωσε η Ομοσπονδία σε πρόταση της Π.Ο. Αργεντινής για διεξαγωγή φιλικών αγώνων ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες Γυναικών των δύο χωρών.

 

“Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει παγιωθεί το status quo η Εθνική μας Ομάδα Γυναικών να δίνει ελάχιστα διεθνή φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με αντίστοιχα συγκροτήματα του εξωτερικού και αντ’ αυτού επιλέγεται η λύση για διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων με τμήματα υποδομών των ΠΑΕ”, αναφέρεται στην επιστολή.

 

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι έτσι χάνεται η ευκαιρία ανόδου του επιπέδου της Εθνικής, συνακόλουθα οι διεθνείς εμπειρίες των αθλητριών, πλήττεται το κύρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ταυτόχρονα η αγωνιστική βελτίωσή του.

 

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών-ποδοσφαιριστριών καλεί τη διοίκηση της Ομοσπονδίας να δώσει στην Εθνική Γυναικών ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα με τους Άνδρες, «δείχνοντας έμπρακτα πως οι μεγάλες παθογένειες ανήκουν στο παρελθόν».

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ