Προς αναζήτηση προσήμου το Χρηματιστήριο

Οριακά ανοδικά κινείται αυτή την ώρα το Χρηματιστήριο της Αθήνας. 

Ειδικότερα, ο ΓΔ κινείται στις 1.280,3 μονάδες με μικρή άνοδο 0,08%, ενώ ο τζίρος είναι στα 4,3 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 1,1 εκατ. τεμάχια.

Ο FTSE υποχωρεί κατά 0,02% στις 3.095 μονάδες, ο FTSEM της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,09% στις 2.115 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός διαπραγματεύεται με πτώση 0,09% στις 1.036 μονάδες.

Συγκεκριμένα στο ταμπλό, τον τραπεζικό κλάδο που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής – και του τζίρου – αυτές τις ημέρες, η Πειραιώς ενισχύεται κατά 0,85%, η Εθνική εμφανίζει μικρά κέρδη -0,25%, ενώ η Alpha κινείται με οριακές απώλειες 0,1% και η Eurobank υποχωρεί κατά 0,45%.

Στα μη τραπεζικά blue chips του FTSE, Ελλάκτωρ ενισχύεται κατά 1,7%, η Quest κατά 0,8%, η Autohellas κατά 0,6%, ο ΟΤΕ κατά 0,5%, Motor Oil, Μυτιληναίος και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατά 0,45%, η Coca Cola κατά 0,4%.

Με μικρότερα κέρδη ακολουθούν οι Σαράντης, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Aegean, και ΔΕΗ.

Αντίθετα, έπειτα από δύο ισχυρές συνεδριάσεις η Jumbo διορθώνει με -0,8%, o Tιτάνας χάνει 0,75% και με μικρές απώλειες κάτω του 0,3% κινούνται οι Βιοχάλκο, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Λάμδα.

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ