«Ράλι» άνω των 600 μονάδων ο Dow Jones

Ισχυρή άνοδο κατέγραφε πριν από λίγο το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με τους επενδυτές φανερά ενθουσιασμένους από το πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας, ύψους 1,9 τρισ. δολάρια, το οποίο ενέκρινε η Γερουσία το Σάββατο.

 

Ταμπλό

 

Ο S&P 500 ενισχύεται 0,82% στις 3.873 μονάδες. Ο Dow Jones κάνει ράλι άνω των 600 μονάδων ή 2% στις 32.125 μονάδες. Ο Nasdaq διαπραγματεύεται σε αρνητικό έδαφος σημειώνοντας πτώση 0,7% στις 12.830 μονάδες.

 

Υποχωρούν οι μετοχές τεχνολογικών κολοσσών

 

Η μετοχή της Disney ενισχύεται περισσότερο από 5%. Η American Airlines σημειώνει άνοδο 4%, ενώ η United Airlines καταγράφει «χαμηλές πτήσεις» διαπραγματευόμενη σε αρνητικό έδαφος με πτώση 6%.

 

Oι μετοχές τεχνολογικών κολοσσών όπως του Facebook και της Amazon υποχωρούν πάνω από 1,5%. Η Apple σημειώνει πτώση 3%.

 

Η τιμή του συμβολαίου του πετρελαίου Brent σκαρφάλωσε πάνω από τα 70 δολάρια το βαρέλι, στο υψηλότερο επίπεδο από τις 8 Ιανουαρίου του 2020.

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ