Ράλι ανόδου στο ΧΑΑ

Σε ξέφρενο ράλι ανόδου επιδίδονται οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, στον απόηχο της απόφασης της Standard & Poor’s να αναβαθμίσει την αξιολόγηση της χώρας μας κατά έξι βαθμίδες.

 

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης προχώρησε στην αναβάθμιση της αξιολόγησης της χώρας μας από την κατηγορία της «επιλεκτικής χρεοκοπίας» σε «Β-» .

 

Στις 16:10 ο Γενικός Δείκτης Τιμών ενισχύεται σε ποσοστό 4,01% στις 871,69 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 51,26 εκατ. ευρώ.

 

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 5,01%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 4,36%.

 

Άνοδο καταγράφουν όλοι οι επιμέρους δείκτες και τα μεγαλύτερα κέρδη παρουσιάζουν οι δείκτες των Τραπεζών (+9,62%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+6,80%), των Πρώτων Υλών (+6,13%) και των Τηλεπικοινωνιών (+6,07%).

 

Από το σύνολο των μετοχών, 116 ενισχύονται, 29 υποχωρούν και 16 παραμένουν αμετάβλητες.

 

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, 11:23

- Διαφήμιση -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ