«Όργωσαν» το κέντρο της Αθήνας τα τρακτέρ

«Στρατοπεδεύουν» για 48 ώρες στο Σύνταγμα οι αγρότες

Στο Σύνταγμα είναι αυτή την στιγμή οι αγρότες από όλη την Ελλάδα. Χιλιάδες αγρότες διαδηλώνουν ενάντια στα μέτρα που τους επιτάσσει η Κυβέρνηση.

Καίνε ξύλα ελιάς μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στέλνοντας με αυτόν τρόπο συμβολικά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι αγρότες θα «στρατοπεδεύσουν» για 48 ώρες στην πλατεία Συντάγματος και την Κυριακή το βράδυ θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τόσο μεγαλειώδη διαμαρτυρία επαγγελματικού κλάδου.

Στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ κατευθύνθηκαν οι αγρότες.

 

Όπως βλέπετε από το φωτορεπορτάζ της Dealnews.gr αφού «όργωσαν» την Πειραιώς και έφτασαν στην Ομόνοια και από εκεί στην Σταδίου για να τερματίσουν στο Σύνταγμα.

 

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς πετούσαν χαρτάκια τα οποία έγραφαν «Αν λαχταράς την Λευτεριά, σε ξένους μην ελπίζεις…πάρτην ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς…δεν την αξίζεις», απο τον Νίκο Καζαντζάκη.

 

 

 

 

 

2trakter

 

 

3trakter

πρώτη ενημέρωση:18:10

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ