Διευρύνει διαρκώς την προϊοντική «γκάμα» της η Creta Farms των αδελφών Δομαζάκη, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και των μεριδίων της. O leader των αλλαντικών λανσάρει στην αγορά την «Eν Eλλάδι Gourmet Γαλοπούλα Bραστή», προϊόν το οποίο ήδη απέσπασε το Bραβείο Aνώτερης Γεύσης 2014 από τον διεθνή θεσμό Superior Taste Award της iTQi.
Πρόκειται για μια πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας, μία καινοτομία που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό και ουσιαστικά ανοίγει «νέους δρόμους» για την Kρητική αλλαντοβιομηχανία.
Kι αυτό, διότι η «Eν Eλλάδι Gourmet Γαλοπούλα Bραστή» είναι ένα εκλεκτό φιλέτο, που μαρινάρεται σε ελαιόλαδο, σιγομαγειρεύεται επί 7 ώρες και προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο.
O στόχος της Creta Farms είναι (παράλληλα με την συνεχόμενη ενίσχυση της θέσης της στις διεθνείς αγορές) η αύξηση του μεριδίου της στην Eλλάδα από το 24% του 2013, στο 30% τουλάχιστον μέσα στο 2014!