ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Επέκταση της λήξης ομολογιακού δανείου ύψους €100 εκατ.

Το δάνειο είχε εκδοθεί με διοργανώτριες τράπεζες την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για την επέκταση της λήξης του ομολογιακού της δανείου, αρχικού ποσού €100 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο χρηματιστήριο, η νέα ημερομηνία λήξης του δανείου είναι η 30η Ιανουαρίου 2026, αντί της 30ης Ιουνίου 2025 που προβλεπόταν αρχικά.

Το δάνειο είχε εκδοθεί με διοργανώτριες τράπεζες την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Αρχικοί ομολογιούχοι δανειστές ήταν οι ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA και ATTICA BANK (στην οποία είχε συγχωνευθεί η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ). Εκπρόσωπος των ομολογιούχων είναι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ διευκρινίζει ότι η επέκταση της λήξης του δανείου έγινε στις 31 Μαρτίου 2025. Επιπλέον, γνωστοποιεί ότι, μετά από τις καταβολές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, το άληκτο κεφάλαιο του δανείου ανέρχεται σήμερα σε €90 εκατομμύρια.

Η κίνηση αυτή της ΙΝΤΡΑΛΟΤ παρέχει στην εταιρεία επιπλέον χρονικό περιθώριο για την αποπληρωμή του δανείου, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει τη συνεργασία της με τις συμμετέχουσες τράπεζες.

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ