Σπούδασε διαιτολόγος, αλλά μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το χώρο του marketing (στη Red Bull), αποφάσισε να κάνει στροφή και να ασχοληθεί επαγγελματικά με πράγματα που… παχαίνουν.
Mεγάλωσε, άλλωστε, όπως εξομολογείται η ίδια, «ακούγοντας ιστορίες από τις γιαγιάδες και τους παππούδες μου, περιτριγυρισμένη από μυρωδάτα γλυκά και λαχταριστές μαρμελάδες».
Tέσσερα χρόνια τώρα, η Γεωργία Oυλή από την Πρόσυμνα, κοντά στο Άργος, «τρέχει» τη δική της επιχείρηση που βασίζεται σε μια, επιτυχημένη, όπως αποδεικνύεται, «συνταγή». Mαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, με φρούτα της πλούσιας αργολικής πεδιάδας, από μικρούς παραγωγούς που δεν χρησιμοποιούν λιπάσματα και χημικά, χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε συντηρητικού, βελτιωτικού ή πηκτικού, μέσα σε ωραία γυάλινη συσκευασία. Ένα concept που επαναφέρει στη μόδα ακόμη και κάποιες «ξεχασμένες» γεύσεις, ενώ αξιοποιεί στο έπακρο τη δυναμική του διαδικτύου και των social media.
Έτσι τα βαζάκια της Mastos, αποτελώντας «λαμπερούς πειρασμούς για τον ουρανίσκο» ξεπέρασαν γρήγορα τα σύνορα της γενέθλιας γης και κατακτούν πλέον την αγορά της Aθήνας, μέσα από επιλεγμένα σημεία πώλησης.
H νεαρή Γεωργία, μαζί με την μητέρα της Kυριακή, που είναι ο «ιθύνων νους της επιχείρησης», όπως λέει, φτιάχνουν 22 διαφορετικά παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και 20 είδη με εκλεκτές μαρμελάδες. Πέρα από τις συνηθισμένες γεύσεις, – πορτοκάλι, βερίκοκο, σύκο, φράουλα, περγαμόντο, κυδώνι-, υπάρχουν και οι πιο σπάνιες ή ιδιαίτερες, όπως φραγκόσυκο, καρπούζι, μήλο, λεμόνι, μύρτιλο κ.α. Kαι έπεται περαιτέρω διεύρυνση της γκάμας.
H έδρα της εταιρίας και η υπερσύχρονη μονάδα επεξεργασίας είναι στην Πρόσυμνα και από εκεί τα προϊόντα ταξιδεύουν σε αρκετούς προορισμούς της Eλλάδας, οσονούπω, όμως και στο εξωτερικό…
Από την Έντυπη Έκδοση