Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ξεχώρισε για ακόμη μία φορά για την επιχειρηματική της αριστεία, το μεράκι και το πάθος σε κάθε τομέα λειτουργείας της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η εταιρεία κατέκτησε χρυσό βραβείο στα Interiors Awards 2020, εντυπωσιάζοντας με ένα εξαιρετικής αισθητικής περίπτερο στην έκθεση ΗORECA, ενώ απέσπασε διάκριση και στα Treasures of Greek Tourism 2019.
Τα Interiors Awards 2020 που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου στο Gazarte, διοργανώθηκαν από το Build της Boussias Communications με σκοπό να επιβραβεύσουν τους χώρους υψηλής αισθητικής και μεγάλης λειτουργικότητας.
Το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ξεχώρισε για την πρωτοτυπία, την ελκυστικότητα και τη λειτουργικότητα, ενώ σχεδιάστηκε με βάση την ταυτότητα, τα προϊόντα της εταιρείας και τα βασικά συστατικά της μπίρας. Το πρωτότυπο περίπτερο, σχεδιάστηκε μέσα σε δύο μήνες, ενώ εκτός των άλλων δημιουργήθηκε με στόχο την μελλοντική επανάχρηση των στοιχείων του. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του περιπτέρου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο των Μάρη Γκόγκα και Ηλία Χανδέλη (www.marigoga.com).
Επιπλέον, τα Treasures of Greek Tourism 2019, πραγματοποιήθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου στο Grande Bretagne Hotel Athens, από την New Times, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Εκεί βραβεύθηκαν οι σημαντικότεροι προμηθευτές των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ήταν ανάμεσά τους, καθώς τα προϊόντα της κερδίζουν την καρδιά των επισκεπτών σε κάθε γωνιά της χώρας, ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα και την μοναδική τους γεύση, ενώ ταυτίζονται με την ελληνική γαστρονομική παράδοση.