Η Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι καινοτομεί και παρουσιάζει γιαούρτια από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας!
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το γάλα ταξιδεύει ελάχιστα και η επεξεργασία που χρειάζεται να υποστεί είναι μικρή για να παρασκευαστεί το γιαούρτι μέσα σε διάστημα 24 ωρών διασφαλίζοντας, ωστόσο, όλες εκείνες τις θρεπτικές ουσίες που είναι απαραίτητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Τι είναι όμως το γάλα ημέρας;
Η Kρι Kρι εξελίσσει την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα που συλλέγει καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, του αρκεί μία παστερίωση μόνο, ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τη διατροφική αξία των γιαουρτιών Κρι Κρι, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, τα οποία συμβάλλουν σε μια σωστή διατροφή.
Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι, με τεχνολογία αιχμής, που σέβεται και εξασφαλίζει την αγνότητα της φύσης. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και το γιαούρτι κλείνεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες!
Πιστή στο όραμα της, από το 1954, για αυθεντική Ελληνική απόλαυση η Kρι Kρι, μέσα από τις φάρμες του νομού Σερρών, παράγει αγνά και ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη και την προτίμηση όλο και περισσότερων καταναλωτών.