Καθαρά Δευτέρα σε περίπου μία εβδομάδα από τώρα -συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου – και αρχίζουν οι υπολογισμοί για το κόστος του σαρακοστιανού τραπεζιού.
Με την Σαρακοστή να βρίσκεται προ των πυλών, οι τιμές σε θαλασσινά και ψάρια είναι ήδη απλησίαστες.
Όλα δείχνουν ότι το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι θα είναι ακριβότερο από πέρυσι και με τιμές να έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
-Λαγάνα (τμχ/750gr): 3€-3,50€ 3,15€- 3,70€ + 5%
-Χαλβάς (κιλό): 6€-15€ 7€-17,50€ έως +16%
-Ταραμοσαλάτα (κιλό): 7€-16€ 9€-18,60€ έως +28%
-Χταπόδι (κιλό): 19€ 20€ +5%
-Θράψαλο (κιλό): 8€ 10€ +25%
-Καλαμάρια (κιλό): 15€ 18€ +20%))