Στουμπ: Υπάρχουν καθυστερήσεις στο ασφαλιστικό

«Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οι μεγάλες αποφάσεις θα ληφθούν λίγο μετά από τη νέα χρονιά. Όσον αφορά την Ελλάδα είναι δύο πράγματα που είναι και άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Το ένα είναι το ευρώ και το άλλο η ζώνη του Σένγκεν και νομίζω ότι είναι μια σαφής ένδειξη μιας Ένωσης που βασίζεται σε κανόνες» ανέφερε προσερχόμενος στο Eurogroup o Φινλανδός υπουργός Οικονομικών Αλεξάντερ Στουμπ.

 

Ο συχνά επικριτικός υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι το Eurogroup έχει δει μεγάλη πρόοδο στην Ελλάδα και πως το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει καλή συνεργασία. «Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στο ασφαλιστικό αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί και μετά τη νέα χρονιά θα είμαστε πάλι σοφότεροι».

 

Παρόλα αυτά, ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι το προσφυγικό δεν είναι μόνο ελληνικό πρόγραμμα και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν «φταίει για τη γεωγραφική θέση της».

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ