“Ναι” με 154+1 ψήφους

Με 155 ψήφους υπέρ “πέρασε” τελικώς από τη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

 

“Ναι” στο Μεσοπρόθεσμο ψήφισαν 154 “πράσινοι” βουλευτές αλλά και η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής (πρώην βουλευτής της ΝΔ) Έλσα Παπαδημητρίου, όπως είχε ήδη προαναγγείλει.

 

Κατά του Μεσοπρόθεσμου ψήφισε τελικώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του.

 

Ο έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, Αλέξανδρος Αθανασιάδης ψήφισε τελικά «ναι».

 

«Όχι», όπως αναμενόταν, ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς, ενώ «παρών» ψήφισαν από τη Δημοκρατική Συμμαχία η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γιώργος Κοντογιάννης και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

 

Διαβάστε επίσης: Ψηφοφορία υπό πίεση για το Μεσοπρόθεσμο

                        Μάχες σώμα με σώμα στο Σύνταγμα

 

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, 15:46

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ