«Πισωγύρισμα η συμφωνία για την ΕΓΣΣΕ»

Νομιμοποίηση όλων των αντεργατικών μεθοδεύσεων στον τομέα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας χαρακτήρισε τη χθεσινή συμφωνία για την ΕΓΣΣΕ ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

 

«Πρόκειται ουσιαστικά για πισωγύρισμα. Γυρνάμε σε περίοδο όπου η εργασία θεωρείται δουλεία. Αυτή είναι η πραγματικότητα», σχολίασε.

 

Τόνισε επίσης ότι το εργατικό κίνημα «θα πρέπει να βρεθεί σε ετοιμότητα» και «να μην υποχωρήσει ούτε στιγμή».

 

«Χρειάζεται να αναπτυχθεί η δράση μέσα στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα τμήματα, στις υπηρεσίες, κατά κλάδο και συνολικότερα και βεβαίως η δουλειά κάτω στη βάση, στα σωματεία. Κάθε σωματείο, σε κάθε κλάδο να βρίσκεται σε ετοιμότητα γιατί οι ανατροπές που έρχονται δεν τελειώνουν μόνο εδώ, έρχονται ακόμα μεγαλύτερες», πρόσθεσε.

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ