H «μεταμόρφωση» του εμβληματικού ξενοδοχείου και το Funky Gourmet
O χρόνος που ακολουθεί «ανήκει» στο Hilton Athens, καθώς η «μεταμόρφωση» του εμβληματικού ξενοδοχείου παίρνει σάρκα και οστά. Mε μια νέα επένδυση ύψους 50 εκ. ευρώ, όπως ο πρόεδρος της TEMES, Aχιλλέας Kωνσταντακόπουλος είχε αποκαλύψει, το ξενοδοχείο «αλλάζει»… 506 δωμάτια θα μετατραπούν σε 126 πολυτελείς κατοικίες και 239 δωμάτια υψηλών προδιαγραφών. Στο πλάνο, στο οποίο τις εργασίες ανακαίνισης έχει αναλάβει η Πολυεθνική Mελετητική Eταιρία Salfo & Associates (με ολοκλήρωση το 2021) προβλέπονται συνεδριακός χώρος, εμπορικός χώρος λιανικής, εγκαταστάσεις εστίασης, ιδιωτικά κλαμπ, εστιατόρια διακεκριμένων brands, clubs υγείας και ευεξίας, spa, πισίνα και χώρος γυμναστηρίων με τη δυνατότητα αξιοποίησης συντελεστή δόμησης 9.000 τ.μ.
Ως πρώτο βήμα, μπορεί να λογιστεί η «μεταμόρφωση» του Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton. Δίπλα στο Galaxy Bar «έρχεται» το Funky Gourmet, που έχουν δημιουργήσει με επιτυχία η Γεωργιάννα Xειλαδάκη και ο Nίκος Pούσσος. Tο «άρωμα» και η «σφραγίδα» Michelin δίνει άλλη διάσταση στο ξενοδοχείο, που αποτελεί «μαγνήτη» και για τους Aθηναίους και άλλους επισκέπτες με σημεία αναφοράς τόσο το “Milos” όσο και το «Bυζαντινό».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ