Fam Trip προβολής Θεσσαλονίκης ως αφετηρίας κρουαζιέρας

Ταξίδι εξοικείωσης πρόκειται να διοργανώνσι η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Σερβίας από 19 έως 26 Ιουνίου 2022 για την προβολή της Θεσσαλονίκης ως αφετηρία κρουαζιέρας.

 

Συγκεκριμένα στο ταξίδι θα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Ivana Micevic (ημερήσια εφημερίδα «NOVOSTI»), Tara Tomovic («EURONEWS») και Ivana Dukcevic Buda (Travel Writer – Tourism Blogger – συνεργάτης τουριστικών γραφείων που μετατρέπουν τις ταξιδιωτικές προτάσεις σε τουριστικά πακέτα).

 

Αυτοί οι τρεις δημοσιογράφοι πρόκειται να συμμετάσχουν σε press trip/κρουαζιέρα, προσφορά της εταιρείας «CELESTYAL CRUISES», με στόχο την προβολή της Θεσσαλονίκης ως αφετηρίας κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την ανάδειξη αυτής της νέας τουριστικής υπηρεσίας στις αγορές των Δυτικών Βαλκανίων.

 

Σημειώνεται ότι το εν λόγω ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την εταιρία «CELESTYAL CRUISES».

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ