Στους 132 οι νεκροί από τον τυφώνα στο Μιζούρι

Ιατροδικαστές εργάζονται νυχθημερόν στο Τζόπλιν της πολιτείας Μιζούρι για να αναγνωριστούν τα θύματα του τυφώνα-μαμούθ που έπληξε την πόλη αυτή την εβδομάδα. Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε κατά έξι ακόμα, στους συνολικά 132, ανέφερε η υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας του Μιζούρι.

 

Οι 90 από τους ανθρώπους που ήταν καταχωρημένοι ως αγνοούμενοι είχαν εντοπιστεί ως την Πέμπτη, ενώ στους καταλόγους των αγνοουμένων προστέθηκαν 22 άνθρωποι.

 

Ο ασυνήθιστα ισχυρός ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε ή προκάλεσε ζημιές σε χιλιάδες κτίρια στην πόλη Τζόπλιν την Κυριακή.

 

Την περιοχή που έπληξε το καταστροφικό καιρικό φαινόμενο είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μετά από την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Ευρ

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ